✦ STICLA COLORATA BUCATARIE ✦

Placari cu sticla colorata/vopsita termorezistenta


Sticla colorata sau vopsita este asemanatoare celei printate (tiparite) doar ca aceasta se realizeaza pe o singura culoare. Pentru ca sa fie culoarea corecta folosim paletar RAL. O realizam pe o gama foarte larga de nunate pentru a se potrivi cu dorintele dumneavoastra.

Folosim sticla de 6 mm grosime pentru o rezistenta mai buna si ultraclara pentru o calitate superioara si o claritate maxima. Putem monta si inainte ca bucataria dvs. sa existe, chiar si dupa.

Placarile cu sticla securizata colorata sau printata au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani, in defavoarea placarii cu faianta clasica. Avantajul principal este ca modelul ales de dumneavoastra pentru sticla securizata este rezistenta la caldura, apa sau alte materiale, durata de viata a placarii cu sticla fiind de durata.

parallax background

Placari bucatarii
cu imagini
deosebite

 

Sticla colorata bucatarie. Placare cu sticla termorezistenta
Sticla colorata bucatarie. Placare cu sticla colorata / sticla vopsita termorezistenta intr-o gama foarte larga de nunate, paleta RAL. Vezi si super oferta de pret la sticla printata securizata & cabine dus din sticla securizata. Personalizeaza-ti casa cu noi! Te asteptam!