✦ STICLA COLORATA BUCATARIE ✦

Placari cu sticla colorata/vopsita termorezistenta


Sticla colorata sau vopsita este asemanatoare celei printate (tiparite) doar ca aceasta se realizeaza pe o singura culoare. Pentru ca sa fie culoarea corecta folosim paletar RAL. O realizam pe o gama foarte larga de nunate pentru a se potrivi cu dorintele dumneavoastra.

Folosim sticla de 6 mm grosime pentru o rezistenta mai buna si ultraclara pentru o calitate superioara si o claritate maxima. Putem monta si inainte ca bucataria dvs. sa existe, chiar si dupa.

Placarile cu sticla securizata colorata sau printata au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani, in defavoarea placarii cu faianta clasica. Avantajul principal este ca modelul ales de dumneavoastra pentru sticla securizata este rezistenta la caldura, apa sau alte materiale, durata de viata a placarii cu sticla fiind de durata.

parallax background

Placari bucatarii
cu imagini
deosebite

 

Sticla colorata bucatarie Bucuresti & placari cu sticla colorata

Sticla colorata bucatarie Bucuresti & placari cu sticla colorata, sticla vopsita intr-o gama foarte larga de nunate, paleta RAL. DecoGlass - sticla printata bucatarie & sticla securizata bucatarie rezistenta la caldura ( sticla colorata termorezistenta), apa sau alte materiale. Realizam la comanda sticla colorata de calitate superioara la orice dimensiune dorita. Venim in ajutorul dvs. si va oferim grafica, transport, montaj. Va oferim standarde inalte de calitate a produselor de sticla colorata cu respectarea termenelor de productie. Contactati-ne ACUM pentru o cotatie de pret (sticla vopsita pret)! Aveti intrebari legata de faianta din sticlă colorată & geam colorat bucatarie sau baie & geam securizat vopsit? Apelati-ne ACUM la 0785.977.617 sau lasati-ne un mesaj pe WhatsApp si revenim la dvs. in foarte scurt timp! Profitati si dvs. de SUPER OFERTA noastra de astazi la sticla colorata bucatarie!  Sticla bucatarie Bucuresti.