✦ STICLA PRINTATA BUCATARIE ✦

Placari cu sticla printata termorezistenta


Placarile cu sticla securizata au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani, in defavoarea placarii cu faianta clasica. Avantajul principal este ca modelul ales de dumneavoastra pentru sticla securizata este rezistent la caldura, apa sau alte materiale, durata de viata a placarii cu sticla fiind de durata.

Ne face placere sa lucram cu lucruri de calitate de aceea va oferim sticla ultraclara de 6 mm grosime securizata si termorezistenta cu o paleta foarte larga de imagini gata pregatite pentru bucatarii (peste 10 mii fotografii). Folosim sticla de 6 mm grosime pentru o rezistenta mai buna si si ultraclara pentru o calitate superioara si o claritate maxima. Putem monta si inainte ca bucataria dumneavoastra sa existe, chiar si dupa.

parallax background

Placari bucatarii
cu imagini
deosebite

 

Sticla printata bucatarie. Placari cu sticla termorezistenta
Sticla printata bucatarie. Placari cu sticla printata termorezistenta. Sticla bucatarie securizata rezistenta la caldura, apa sau alte materiale. Produse personalizate pe comanda direct de la productor. Vezi si oferta noastra de sticla colorata bucatarie & panouri de sticla. Ai intrebari? Contacteaza-ne ACUM la 0785.977.617!