✦ STICLA PRINTATA BUCATARIE ✦

Placari cu sticla printata termorezistenta


Placarile cu sticla securizata au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani, in defavoarea placarii cu faianta clasica. Avantajul principal este ca modelul ales de dumneavoastra pentru sticla securizata este rezistent la caldura, apa sau alte materiale, durata de viata a placarii cu sticla fiind de durata.

Ne face placere sa lucram cu lucruri de calitate de aceea va oferim sticla ultraclara de 6 mm grosime securizata si termorezistenta cu o paleta foarte larga de imagini gata pregatite pentru bucatarii (peste 10 mii fotografii). Folosim sticla de 6 mm grosime pentru o rezistenta mai buna si si ultraclara pentru o calitate superioara si o claritate maxima. Putem monta si inainte ca bucataria dumneavoastra sa existe, chiar si dupa.

parallax background

Placari bucatarii
cu imagini
deosebite

 

Sticla printata bucatarie Bucuresti

Sticla printata bucatarie Bucuresti & placari cu sticla termorezistenta Bucuresti. Sticla printata pe comanda direct de la producator. DecoGlass - sticla printata bucatarie & sticla securizata bucatarie rezistenta la caldura (sticla termorezistenta), apa sau alte materiale. Executam la comanda sticla printata de calitate superioara la orice dimensiune dorita. Tiparire sticla cu cerneala UV direct pe sticla cu peisaje sau imagini dorite. Avem mii de modele sticla printata! Venim in ajutorul dvs. si va oferim grafica, transport, montaj. Va oferim standarde inalte de calitate a produselor de sticla printata cu respectarea termenelor de productie. Contactati-ne ACUM pentru o cotatie de pret (pret sticla printata bucatarie)! Aveti intrebari legata de sticlă printată & sticla colorata pentru bucatarie sau baie & geam printat bucatarie? Apelati-ne ACUM la 0785.977.617 sau lasati-ne un mesaj pe WhatsApp si revenim la dvs. in foarte scurt timp! Profitati si dvs. de SUPER OFERTA noastra de astazi la sticla printata bucatarie!