DECOGLASS.RO ✦ MAGAZIN ONLINE ✦

Panouri de sticla securizata predefinite


Una dintre tendintele actuale in materie de design de interior este reprezentanta de decorare a zonei de lucru din spatiile caselor dumneavoastra cu panouri de sticla. Pentru aceste sticle puteti alege diferite imagini in functie de preferintele personale: de la detalii culinare, peisaje exotice, orase, flori, animale pana la texturi si lucruri abstracte.

Daca aveti nevoie de dimensiuni mai mici de sticla securizata printata pentru bucatarie sau poate un tablou din sticla ultraclara de 6 mm grosime si cu livrare rapida va oferim o gama de 6 dimensiuni (60x50 cm, 60x60 cm, 90x60 cm, 100x50 cm, 125x50 cm, 120x60 cm) care le gasiti pe stocul nostru si le puteti comanda online direct in magazin online DECOGLASS.RO.

parallax background

Placari bucatarii
cu imagini
deosebite

 

Panouri de sticla securizata Bucuresti

Panouri de sticla securizata Bucuresti & sticla securizata printata Bucuresti. Panou de sticla securizata predefinita. DecoGlass - producator sticla bucatarie & sticla securizata bucatarie rezistenta la caldura (sticla termorezistenta), apa sau alte materiale. Executam la comanda panouri de sticlă securizată de calitate superioara la orice dimensiune dorita. Tiparire cu cerneala UV direct pe sticla cu peisaje sau imagini dorite. Venim in ajutorul dvs. si va oferim grafica, transport, montaj. Va oferim standarde inalte de calitate a panourilor de sticla securizata cu respectarea termenelor de productie. Contactati-ne ACUM pentru o cotatie de pret (panouri sticla printata securizata pret)! Aveti intrebari legata un tip de panou sticlă securizată & panou antistropi bucatarie & panou decorativ din sticla securizata bucatarie & panou decorativ sticla baie? Apelati-ne ACUM la 0785.977.617 sau lasati-ne un mesaj pe WhatsApp si revenim la dvs. in foarte scurt timp! Profitati si dvs. de SUPER OFERTA noastra de astazi la sticla securizata! Va oferim pana 100 lei reducere daca ne contactati ACUM!