STICLA PRINTATA BUCATARIE ✦ STICLA COLORATA BUCATARIE

Ofera un aspect deosebit bucatariei

prin placarea cu sticla printata sau sticla colorata securizata 6 mm grosime si ultraclara.

Realizam pe comanda sticla printata din cataloage de peste 10 mii de fotografii sau sticla colorata (vopsita) conform paletar RAL. Pentru Bucuresti si Ilfov va oferim grafica, montaj, masuratori. Pentru celelalte localitati putem sa va ajutam prin video la masuratori, totodata putem sa o transportam si sa o montam in limita a 200 km. Ne place sa spunem ca ne pricepem in multe domenii, dar ne place si mai mult sa excelam in ce avem experienta. De aceea la lucrarile noastre folosim doar produse de calitate.

CABINE DE DUS ✦ STICLA SABLATA ✦ STICLA SABLATA SI PRINTATA

Cabine dus sticla securizata

Realizarea cabinelor de dus cu sticla de 8 mm grosime, sablata, clara sau cu diverse modele.

Cabinele de dus realizate cu sticla securizata la comanda sunt mult mai placute mai ales atunci cand sticlei i se poate oferi si o culoare plus sablare. Pentru resitenta mai buna se folosim sticla securizata de 8 mm grosime.

USI DIN STICLA SECURIZATA ✦ STICLA SABLATA ✦ STICLA SABLATA SI PRINTATA

Usi batante sau culisante din sticla securizata

Realizarea panourilor de sticla securizata sau usi batante si culisante cu sticla de 8 mm grosime, sablata, clara sau cu diverse modele.


Realizarea peretilor din sticla securizata sau a usilor cu sticla clara, sablata plin, sablata cu model sau sablata si printata ofera un aspect deosebit zonelor unde se monteaza. Pentru rezitenta mai buna se folosim sticla securizata de 8/10 mm grosime clara sau ultraclara in functie proiectul clientului.


01 —

Sticla securizata bucatarie


Masuri, grafica, schita finala si uite asa pleaca spre prelucrare sticla securizata ultraclara de 6 mm grosime si imediat dupa ce iese din fabrica se monteaza, iar dvs. veti avea cea mai frumoasa bucatarie din cate ati mai vazut pana acum. Sa nu uitam ca putem sa montam si peste faianta actuala fara sa mai fie nevoie sa faceti mizerie.


contact
02 —

Montaj profesional


Montajul este asigurat de o echipa de tehnicieni profesionisti stabilindu-se astfel perfectiunea fiecarei lucrari si respectarea procedurilor tehnice.


contact


03 —

Livrarea


Trimitem produsele alese de dumneavoastra in siguranta in toata tara. Discutam impreuna detaliile livrarii, iar noi ne asumam integritatea acestora si mai ales ne asiguram ca fiecare livrare decurge impecabil.


contact

Placari bucatarii
cu imagini
deosebite

 

Servicii sticla printata Bucuresti

Servicii sticla printata Bucuresti & servicii sticla colorata Bucuresti. Realizam pe comanda sticla printata din cataloage de peste 10 mii de fotografii sau sticla colorata (sticla vopsita) conform paletar RAL. Montaj profesional. DecoGlass - producator sticla printata bucatarie & sticla securizata bucatarie rezistenta la caldura (sticla termorezistenta), apa sau alte materiale. Executam la comanda sticla printata de calitate superioara la orice dimensiune dorita. Tiparire cu cerneala UV direct pe sticla cu peisaje sau imagini dorite. Venim in ajutorul dvs. si va oferim grafica, transport, montaj. Va oferim standarde inalte de calitate a produselor de sticla printata cu respectarea termenelor de productie. Contactati-ne ACUM pentru o cotatie de pret! Aveti intrebari legata de sticla printata & sticla colorata pentru bucatarie sau baie & geam printat & panouri sticla securizata & balustrade sticla securizata? Apelati-ne ACUM la 0785.977.617 sau lasati-ne un mesaj pe WhatsApp si revenim la dvs. in foarte scurt timp! Profitati si dvs. de SUPER OFERTA noastra de astazi la sticlă printată! Sunati ACUM si incercam sa va facem cea mai buna oferta!