✦ CABINE DUS STICLA SECURIZATA ✦ USI STICLA SECURIZATA ✦

Realizam sticla securizata pentru cabine dus sau incaperi


Daca aveti un proiect pentru o cabina de dus, o inchidere a unei zone cu usi culisante sau batante din sticla securizata va putem ajuta de asemenea.

Ca si in cazul sticlei printate sau colorate folosim sticla securizata dar de aceasta data mai adaugam feronerie si folosim in principiu sticla de 8 mm grosime, dar la cerinta clientului putem folosi si sticla de 6 mm grosime.

De aceasta data sticla se poate sabla cu model sau plin sau chiar se printeaza si sableaza.

Pretul calculat pentru oferte este in functie de ceea ce doreste clientul. Evident sticla cea mai ieftina va fi pe sticla clara (nu ultraclara) (sticla clara are o tenta verde), apoi sablata plin, la care se mai adauga print si ajungem la cea mai scumpa cea cu sablat si model. Va recomandam cu caldura sa incercati sticla sablata cu print.

Pentru oferte cel mai bine sa cunoastem proiectul dumneavoastra. Va asteptam cu un telefon pentru a face cunostinta

parallax background

Placari bucatarii
cu imagini
deosebite

 

Cabine dus sticla securizata Bucuresti & usi sticla securizata

Cabine dus sticla securizata Bucuresti & usi sticla securizata Bucuresti. Cabine de dus & usi culisante & usi batante din sticla securizata. DecoGlass - producator sticla securizata pentru cabine dus sau incaperi & sticla printata bucatarie & sticla securizata bucatarie rezistenta la caldura (sticla termorezistenta), apa sau alte materiale. Executam la comanda sticla securizata de calitate superioara la orice dimensiune dorita. Sticla se poate sabla cu model sau plin sau chiar se printeaza si sableaza! Venim in ajutorul dvs. si va oferim grafica, transport, montaj. Va oferim standarde inalte de calitate a produselor de sticla securizata cu respectarea termenelor de productie. Contactati-ne ACUM pentru o cotatie de pret! Aveti intrebari legata de stica securizata pentru cabinele de duș? Apelati-ne ACUM la 0785.977.617 sau lasati-ne un mesaj pe WhatsApp si revenim la dvs. in foarte scurt timp! Profitati si dvs. de SUPER OFERTA noastra de astazi la cabina de dus din sticla securizata! Va oferim reduceri la cantitati de peste 5 mp, sunati ACUM! DecoGlass - Sticla printata Bucuresti & sticla colorata Bucuresti!